2% din impozit, 100% din suflet

Screenshot 2015-03-16 23.36.52

Dragi prieteni!

O privire asupra campaniei 2% de anul trecut ne demonstrează încă o dată că sunteți fenomenali. Peste 8500 de euro dintre cei care ajunseseră în bugetul de stat au primit viață prin redirecționarea către beneficiarii noștri.

Grație vouă și altor oameni de suflet, 18 copilași beneficiază de ludoterapie, stimulare senzorială, activități educaționale și 51 de adulti cu dizabilități au acces la socializare, educație, consiliere, kinetoterapie, masaj terapeutic, terapie prin artă. De asemenea, 12 dintre adulți au fost angajați în cadrul Atelierului Protejat Rafael, devenind, din asistați, contribuabili, iar dintre cei 18 copii, fiind foarte diferiti intre ei, unii sunt sprijiniți și încurajați să meargă la școală sau la grădiniță, iar alții abia au venit și ne străduim să îi ajutăm să devină cât mai independenți, asta putând să însemne, în anumite cazuri, chiar să învețe să înghită, să se deplaseze, să se hrăneasca singuri ș.a.

Acești oameni sunt eroii zilelor noastre, sunt curajoșii care duc zi de zi lupta pentru firescul vieții. Alături de ei, eroi sunteți și voi, cei care ne sprijiniți la fiecare pas. Vă invităm și în acest an să ne fiți alături în lupta pentru integrare socială. Pentru început sau într-o frumoasă continuare, ar fi minunat să completați formularul 230, prin intermediul căruia, ca și anul trecut, ne propunem să redirectionăm spre viață 2% din impozitul pe venitul de anul trecut.

Ce aveți de făcut? Nimic mai simplu. Fie ne căutați la sediul fundației, având astfel șansa să îi cunoașteți și pe noii noștri beneficiari, fie ne sunați la nr. de telefon 0761.200.975, ne urmăriți și ne contactați pe pagina noastră de Facebook, ori descărcați de aici formularul și îl completați.

Cum se completează formularul 230?

Completați toate câmpurile libere din secțiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI (inclusiv număr de telefon, adresă de e-mail) cât mai lizibil! După aceasta, tot ce mai trebuie să faceți este să vă semnați în câmpul SEMNĂTURĂ CONTRIBUABIL. În 2 minute, cu 2 la sută, ați făcut o faptă bună!

După ce ați completat formularul, îl puteți aduce personal sau îl puteți trimite prin poștă la adresa noastră: strada Libertății, nr 22A, localitatea Codlea, jud. Brașov, cod poștal 505100. Ne-am bucura mult să vă cunoaștem și să vă adăugăm pe lista celor mai dragi prieteni ai noștri!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Vă mulțumim și vă felicităm!