Fiecare om are muzica sa. Să o facem auzită! Braşov Heroes

imagine-super-teatru-300x225

imagine-super-teatru-300x225În sufletul fiecărui om există poezie şi muzică… Izvorâte din frumuseţea gândului, versurile zboară lin şi se astern uşor pe portativul inimilor.

Cineva asemăna o persoană cu dizabilităţi cu un artist redutabil, dar a cărui vioară este diferită de celelalte. Doar cei care cunosc profunzimile sufletului şi pe cele ale muzicii simt geniul acelui om. Ceilalţi trec nepăsători. Nu văd şi nu aud rezultatul efortului şi al talentului acestui artist. De aceea, de multe ori, plângându-ne de micimea oamenilor din lumea mare, nu vedem măreţia oamenilor din lumea mică, iar cei cu dizabilităţi devin uneori invizibili pentru mulţimile prea ocupate. Nu le simţim bucuria de a dărui, nu trăim alături de ei tristeţea pe care o au uneori, nu vedem eroii din ei. Devenim noi înşine surzi şi orbi faţă de nevoile semenilor.

De aceea, proiectul cu care noi participăm la competiţia Braşov Heroes se numeşte “Fiecare om are muzica sa. Să o facem auzită!” Ne dorim să apropiem persoanele cu dizabilităţi de ceilalţi oameni din comunitate, să utilizăm muzica în scop terapeutic, astfel încât socializarea să devină profundă şi firească în acelaşi timp. Totodată, prin înfiinţarea unei formaţii de dans şi muzică, vrem ca muzica sufletelor lor să ne ajute pe toţi să vibrăm.

Până în prezent avem 11 alergători pentru cauza noastră. Ei se numesc: Rareş Popeia, Elena Cristiana Jianu, Marian Cadar, Flavius Cătălin Grigoroiu, Adrian Runceanu, Sebastian Mihăilă, Aurel Palade, Ştefan Ciolan, Aura Moja, Andreea Leca şi Robert Cadar. Vă aşteptăm pe cât mai mulţi să vă înscrieţi. Puteţi alerga sau puteţi dona orice sumă doriţi pentru a susţine acest proiect. Fiţi eroii Fundaţiei Rafael, alături de beneficiarii nostri şi de ceilalţi susţinători! Vizitaţi site-ul Braşov Heroes şi aflaţi mai multe despre competitie şi despre cum puteţi fi alături de noi!