“Scufița Roșie”, un spectacol delicios oferit copiilor noștri de Trupa de Teatru “Strada”

DSCN9988

DSCN9977Ne-am obișnuit deja ca Teatrul Strada să ne ofere spectacole impresionante. De aceea, copilașii noștri au umplut azi sala centrului de zi cu o zglobie bucurie care se revărsa de pe chipurile lor drăgălașe. În așteptarea spectacolului, priviri curioase iscodeau scena montată cu precizie milimetrică.

Piesa “Scufița Roșie”, adaptată de Silvian Duică, minunatul și sufletistul actor și jucată magistral de acesta și de Georgia Gulea, frumoasa și tulburătoarea naistă, ne-a fost prezentată într-o versiune nouă, în care un lup moralist preferă să o învețe pe Scufița Roșie să nu mai rupă florile, iar pe copilași să pape cozonac cu mac și lăptic.

După piesă, spațiul din spatele paravanului magic a fost invadat de copiii dornici să îl vadă pe lup, dar acesta s-a ascuns strategic în tolba cu povești a artiștilor. În schimb, atât Georgia, cât și Silvian au povestit cu mult drag cu picii cei insistenți în fascinație și în căutarea îmblânzitului de artă canis lupus.

Le mulțumim actorilor Teatrului Strada pentru încântătorul spectacol! Nimic nu se compară cu zâmbetele fericite ale copiilor.